person

E-vakt

Våra tjänster

 

Ömangruppen erbjuder fullständiga lösningar inom allt som rör ventilation, värme, kyla och automation. Vi hjälper dagligen våra kunder med energibesparing i fastigheter – något som är bra för både plånboken och miljön.

Projekt

 

Ömangruppen kan ta ett helhetsansvar vid installationsprojekt i alla typer av fastigheter; från industrier och ishallar till köpcenter, butiker och kontorslokaler. Vi erbjuder installationer som håller länge, har en låg driftkostnad och minsta möjliga påverkan på klimatet. (ändra till Projekt i länken)

Inneklimat

 

Vi har över 25 års erfarenhet av att leverera kvalitativa lösningar och tjänster som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Vi tar ett helhetsansvar och ser till att ventilation, värme och kyla fungerar som det ska. För oss är det viktigt att ta ansvar för miljön och vi erbjuder alltid lösningar som är snälla mot klimatet och som hjälper ditt företag att minska energianvändningen och på så sätt minska kostnaderna.

Energi

 

I Sverige går cirka 40 procent av energiförbrukningen till att kyla ner och värma upp fastigheter. Vi arbetar med hållbara och energieffektiva lösningar som är bra för både miljön och plånboken. Våra energitjänster hjälper dig att få en överblick över energianvändningen och hitta förbättringsförslag. Våra energikonsulter är certifierade för att utföra energikartläggningar och energideklarationer samt miljöcertifieringar enligt BREEAM In-Use och Miljöbyggnad iDrift.

En heltäckande partner 

Som en del i koncernen PropTech Sweden kan vi även leverera tjänster inom fastighetsförvaltning. Vårt systerbolag Axcell Fastighetspartner kan hjälpa till med allt inom fastighetsskötsel, fastighetsteknik, administrativ förvaltning och fastighetsutveckling.

Referenser